تولید 7300 تن گوشت سفید در محمود آباد به ارزش 4200 میلیارد ریال

به گزارش خبرگزاری موج مازندران، محمد هادی زاده ظرفیت تولید گوشت وی مرغ سفید و سایر طیور را 7 هزار و 334 تن در شهرستان محمودآباد اعلام کرد و اظهار داشت: ارزش ناخالص این میزان گوشت سفید چهار هزار و 291 میلیارد ریال است.

او اشاره کرد که هزار تن گوشت سفید وی ادامه داد: این شهرستان ظرفیت ارسال هفت هزار تن گوشت سفید به خارج از شهر را دارد.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان محمودآباد گفت: گوشت مرغ حاوی فسفر است که نقش مفیدی در ساخت دندان و استخوان دارد سلنیوم برای سلامت انسان بسیار مهم است.

وی بیان کرد: تقویت استخوان ها، کاهش استرس، تقویت سیستم ایمنی، سلامت قلب، کاهش خطر ابتلا به آرتروز، پیشگیری از سرطان، کمک به رشد کودکان، پیشگیری از آلزایمر، سلامت قلب و عروق از جمله خواص گوشت مرغ است.

  شورای امنیت قطعنامه ای را برای گسترش مکانیسم ارسال کمک به سوریه تصویب کرد

دیدگاهتان را بنویسید