به گزارش خبرگزاری موج خراسان رضوی، علی عسگر حسنی یزدی، مدیر بهداشت حرفه ای و محیط زیست دانشگاه علوم پزشکی مشهد در خبری اعلام کرد: نابودی 22 هزار و 287 کیلوگرم مواد غذایی فاسد در خراسان رضوی.
حسنی یزدی همچنین افزود: در راستای اجرای این طرح تاکنون بیش از 7000 مرکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی در مناطق تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد تحت نظارت بهداشتی و درمانی قرار گرفته و 437 واحد صنفی به مراجع قضایی معرفی شده اند. و 35 بلوک نیز به دلیل تخلفات بهداشتی پلمب شدند.
مدیر بهداشت حرفه ای و محیط زیست دانشگاه علوم پزشکی مشهد خاطرنشان کرد: طرح سلامت نوروزی برای حفظ سلامت جامعه از 25 اسفند سال گذشته به بهره برداری رسیده و تا پایان نوروز سال 1401 ادامه خواهد داشت.
وی همچنین یادآور شد: در این طرح 355 واحد مسکونی مورد بازرسی قرار گرفت و 6 مرکز از این تعداد به مراجع قضایی معرفی شد.
حسنی یزدی در خاتمه خاطرنشان کرد: همچنین در این مدت بیش از 2 هزار اماکن عمومی بازدید و 4 هزار و 328 آزمایش کلرزنی آب انجام شد.