رسانه شفقنا- معاون یونیسف در جمهوری اسلامی ایران در دیدار با نماینده یونیسف در جمهوری اسلامی ایران به یونیسف و سایر سازمانهای بینالمللی پیشنهاد کرد که بسترهای اجتماعی اصلی را مجبور به رعایت قوانین حمایت از کودکان کنند.
به گزارش شفقنا رسانه، به نقل از روابط عمومی معاونت مطبوعاتی و اطلاع رسانی وزارت ارشاد، فرشاد مهدی پور با اشاره به وجود 14 هزار رسانه رسمی در کشور گفت: بسیاری از آنها یا برای کودکان و نوجوانان منتشر می شوند و یا به کودکان اختصاص دارند. : در چند سال گذشته، رسانه ها تلاش های هماهنگی برای رسیدگی به مشکل همه گیر تاج و آسیب های روحی و جسمی ناشی از آن به کودکان انجام داده اند.
معاون دبیرکل در این خصوص افزود: علاوه بر این در فضای مجازی و شبکه های اجتماعی حجم قابل توجهی از مطالب مرتبط در حوزه کودک و نوجوان منتشر می شود و حمایت از انتشار آنها یکی از موضوعات اجتماعی ماست. سیاستهای شبکهای اگرچه ما در بسیاری از کشورها در فضای مجازی با چالشهایی مواجه هستیم و به دلیل تحریمها نمیتوانیم با سوءاستفادههایی که در شبکههای اجتماعی صورت میگیرد به درستی مقابله کنیم.
مهدی پور افزود: پیشنهاد ما به یونیسف و سایر سازمانهای بینالمللی این است که بسترهای اصلی اجتماعی را مجبور به رعایت قوانین ملی و بینالمللی برای حمایت و حفاظت بیشتر از کودکان کنند.
وی گفت: رسانه های کشور مشتاق مسائل کودکان هستند و ما با چالش بزرگی برای تشویق آنها به حمایت از کودکان نوجوان مواجه نیستیم.
وی همچنین با اشاره به تلاش ویژه معاونت مطبوعاتی برای حمایت از دورهها و سمینارهای مشترک برای کودکان در ایران و برخی دیگر از کشورهای منطقه مانند افغانستان، سوریه و یمن، افزود: اگرچه در ایران نیز مانند بسیاری از نقاط دیگر کشور مشکلاتی در دنیا در حوزه کودک و نوجوان است، اما کشور ما در سال های اخیر دستاوردهای مهم و موثری در این زمینه داشته است و امیدوارم در اطلاع رسانی و ترویج این دستاوردها با ما همکاری کنید.
تلاش برای انتشار گسترده محتوای رسانه ای تولید شده توسط یونیسف با در نظر گرفتن ملاحظات فرهنگی و مذهبی کشور، تشکیل کمیسیون ویژه برای تدوین اصول اخلاقی در حوزه رسانه و کودکان با مشارکت کارشناسان یونیسف؛ همکاری یونیسف با معاونت مطبوعاتی وزارت امور خارجه در ارائه تجربیات جهانی در رصد فعالیتهای رسانهای در حوزه کودک، حمایت از مسابقات و جشنوارههای مشترک رسانهای، محوریت و محوریت از جمله مواردی بود که توسط معاونت فرهنگی و اسلامی وزارت ارشاد شناسایی شد.
آقای رابین ناندی، نماینده یونیسف در ایران، بر اهمیت همکاری رسانه ای کشور با یونیسف و نقشی که معاون دبیرکل می تواند در این زمینه ایفا کند که بسیار مهم است، تاکید کرد.
همکاری معاونت مطبوعاتی در برگزاری کارگاههای آموزشی و جشنوارهها و مسابقات رسانههای کودک، لزوم ارتقا و ارزیابی رسانههایی که ملاحظات ویژه کودکان را در فعالیتهای خود در نظر میگیرند، همکاری در تعریف چارچوبهای رسانهای برای حقوق کودک، محتوای رسانهای در خانواده و کودک از جمله مواردی بود که نماینده یونیسف در جمهوری اسلامی ایران برای انتشار در رسانه ها به آن اشاره کرد.