شفقنا- عارف حسین، اقتصاددان برنامه جهانی غذا، با تاکید بر اینکه تعداد گرسنگان در جهان زیاد است، گفت: دولت های جهان ۲۶ تریلیون دلار برای مقابله با ویروس کرونا هزینه کرده اند.
به گزارش سرویس ترجمه شفقنا به نقل از العربی الجدید، تا ابتدای سال 2019، حدود 135 میلیون نفر با بحران گرسنگی یا بدتر از آن مواجه بودند، اکنون این رقم به 283 میلیون نفر رسیده است. از این میان، 45 میلیون نفر در یک قدمی گرسنگی در وضعیت اضطراری هستند.
وی افزود: یکی از پیامدهای این اپیدمی این است که دولتها، ریز یا درشت، بهویژه از خرداد ماه گذشته مجبور شدهاند مبالغ هنگفتی را برای مقابله با این بیماری همهگیر و پیامدهای تعطیلی مشاغل و از دست دادن مشاغل صرف کنند. دولتهای بزرگ بهویژه 26 تریلیون دلار در 18 ماه اول از زمانی که ولیعهد شروع به مبارزه با ویروس کرد، هزینه کردهاند.
این کارشناس اقتصادی با اشاره به افزایش دلار و تورم و کاهش درآمد ناشی از شیوع ویروس کرونا، نسبت به وضعیت افغانستان، لبنان، یمن، سوریه، سرزمینهای اشغالی قدس و مصر که واردکننده مواد غذایی هستند، هشدار داد. جهان اول می تواند به سرعت بهبود یابد و شبکه ایمنی قوی تر و گسترده تری داشته باشد. مردم همچنین معافیت های مالیاتی، مشوق ها، واکسیناسیون و غیره دریافت کردند. اما دردی که مردم کشورهای دیگر تجربه میکنند بیشتر است، به خصوص زمانی که به این همه کمک و انگیزه دسترسی ندارند.»
اخبار را در العربی الجدید ببینید.