به گزارش خبرگزاری موج مازندران، حمیدرضا معماریان از تولید 3 هزار و 110 تن گوشت سفید و قرمز در شهرستان فریدونکنار طی 9 ماهه امسال خبر داد و گفت: در سال 1394 در شهرستان فریدونکنار تولید شد. تضمین امنیت غذایی جامعه در 9 ماهه امسال 60 تن گوشت قرمز، 2200 تن گوشت سفید آماده طبخ و 850 تن شیر نر در این شهر ساخته شده و در بازار مصرف عرضه می شود.
وی با اشاره به نقش کارشناسان در واحدهای دامپروری شهرستان ادامه داد: اطلاع رسانی کارشناسان این مدیریت و آشنایی کشاورزان و تولیدکنندگان با مشکلات علمی پرواربندی بره و گوساله در کارگاه های پرواربندی، کاهش هزینه های تولید و افزایش بازده اقتصادی و سودآوری در جامعه.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان فریدونکنار گفت: این شهرستان دارای 6 هزار و 500 راس دام سبک و 730 راس دام سنگین است.