به گزارش موج نیوز، مهمانی های رسمی معمولا از گوشت یا خوراکی استفاده می کنند که ماده اصلی آن پروتئین است. بین پیش غذا، غذای اصلی و دسر؛ غذای اصلی حجیم و سنگین است (از نظر هضم) اما این به معنای مضر بودن آن نیست، غذای اصلی می تواند بسیار مقوی و سیر کننده و در عین حال سالم باشد.
طرز تهیه 6 غذای اصلی مفید، سالم و مقوی
1. طرز تهیه کباب با قارچ (برای 4 نفر)
عناصر:
قارچ خوراکی: 250 گرم
پنیر کوتاژ: 150 گرم
100 میلیون هدیه «بیبی دوج» از اولین تراکنش در صرافی ارز دیجیتال هلوکس
100 میلیون هدیه «بیبی دوج» از اولین تراکنش در صرافی ارز دیجیتال هلوکس
کره تصفیه شده: قاشق غذاخوری
آبلیمو شیرازی: 1 قاشق غذاخوری
پوست لیمو شیرازی: یک قاشق مرباخوری
برگ های آسیاب شده: 1 قاشق مرباخوری
پودر آویشن: 1 قاشق غذاخوری
سیر خرد شده
نمک، فلفل و سایر ادویه ها: اختیاری
سیب زمینی ها را پوست گرفته و آب آن را بگیرید. کشک را در یک کاسه بزرگ بریزید و روغن، پوست و آبلیمو را بریزید و خوب مخلوط کنید. سپس برگ آویشن و پودر آویشن، سیر، نمک و فلفل و ادویه های مورد علاقه خود را اضافه کنید. قارچ ها را داخل مخلوط به دست آمده بریزید و بگذارید 2 ساعت در دمای اتاق خیس بخورد و در این مدت چند بار هم بزنید. سپس قارچ ها را به سیخ بزنید و به مدت 4 دقیقه کباب کنید. قبل از امتحان قارچ ها را در مخلوطی که آماده کرده اید فرو کنید.
2. طرز تهیه مربای سیب زمینی (برای 4 نفر)
عناصر:
سیب زمینی آب پز: 500 گرم
پنیر پیتزا: 50 گرم رنده شده
هویج درشت: عدد رنده شده
پیاز درشت: 1 عدد خرد شده
فلفل کوچک: 1 عدد خرد شده
نمک، پودر فلفل سیاه و خردل: اختیاری
گوجه فرنگی و پیاز: حلقه هایی برای تزئین غذا
گشنیز: چند شاخه برای تزئین غذا
سیب زمینی ها را با احتیاط از یک طرف برش دهید و داخل آن را خالی کنید. تکه های آبکش شده سیب زمینی را له کنید و سبزیجات، نمک، فلفل و سایر ادویه ها را اضافه کنید. نیمی از پنیر رنده شده را به مخلوط اضافه کنید و سپس داخل سیب زمینی ها را با آن پر کنید. دمای فر را روی 200 درجه سانتیگراد تنظیم کنید. پس از قرار دادن سیب زمینی ها در فر، صبر کنید تا پنیرها شروع به طلایی شدن کنند. در آخر سیب زمینی ها را از فر خارج کرده و با پیاز و گوجه فرنگی حلقه ای و شاخه های گشنیز تزئین کنید.
3. طرز تهیه پاستا ایتالیایی (برای 4 نفر)
عناصر:
پاستا (بدون رشته): 200 گرم
روغن تصفیه شده: 2 قاشق غذاخوری
پیاز متوسط: 2 عدد خرد شده
سیر: 2 حبه له شده
پودر آویشن یا مرزنجوش: 1 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل: اختیاری
گوجه فرنگی متوسط: 2 عدد
هویج کوچک: 2 حلقه و آب پز
لوبیا: 100 گرم پخته
نخود فرنگی: 100 گرم پخته شده
پنیر پیتزا: 25 گرم رنده شده
پاستا را به مدت 10 دقیقه در آب نمک بجوشانید و سپس آبکش کنید. سپس با آب سرد بشویید و کنار بگذارید. همزمان روغن را داغ کرده و پیاز و سیر را کمی تفت دهید تا نرم و طلایی شود. سپس پودر مرزنجوش، گوجه فرنگی، هویج، لوبیا، نخود و ادویه را اضافه کرده و به مدت 5 دقیقه حرارت دهید. پاستا و سبزیجات را با هم مخلوط کرده در ظرف نسوز بریزید و روی آن پنیر رنده شده بپاشید. سپس آنها را در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد قرار دهید و وقتی پنیر طلایی شد از فر خارج کنید.
4. طرز تهیه یک قوطی فلفل قرمز (برای 4 نفر)
عناصر:
روغن تصفیه شده: 2 قاشق غذاخوری
پیاز متوسط: 2 عدد خرد شده
سیر خرد شده
گوشت چرخ کرده بدون چربی: 150 گرم
گوجه فرنگی: 2 قاشق غذاخوری پاستا
سس فلفل تند (اختیاری): 1 قاشق مرباخوری
گوجه فرنگی خرد شده: 250 گرم
لوبیا قرمز آب پز: 250 گرم
دارچین، آسیاب شده: یک تکه کوچک
هل سیاه آسیاب شده: 2 عدد
نمک: به اندازه کافی
فلفل سبز متوسط: 1 عدد
آرد سبوس دار: 2 قاشق غذاخوری
روغن را گرم کنید، پیاز و سیر را با احتیاط به مدت 5 دقیقه تفت دهید. آرد و نمک را به گوشت اضافه کنید و مخلوط به دست آمده را به پیاز و سیر اضافه کنید و حرارت دهید تا قهوه ای شود و مدام هم بزنید.
پوره گوجه فرنگی را با پودر فلفل سیاه و سس فلفل تند مخلوط کنید. سپس گوجه فرنگی ورقه شده، دارچین و هل سیاه را به حبوبات اضافه کنید و 5 دقیقه حرارت دهید. گوشت و لوبیا را مخلوط کرده و فلفل سبز خرد شده را به مخلوط اضافه کنید. ظرف را خوب بپوشانید و به مدت 10 تا 15 دقیقه کمی حرارت دهید. 10 دقیقه قبل از غذا نمک و فلفل سبز را اضافه کنید. هنگام تهیه این غذا می توانید به جای گوشت چرخ کرده از سویا استفاده کنید.
5. طرز تهیه مخلوط حبوبات و سبزیجات (برای 4 نفر)
عناصر:
مخلوط لوبیا آب پز (سفید، قرمز، چشم آبی، …): 200 گرم
کره تصفیه شده: قاشق غذاخوری
پیاز بزرگ: به قطعات کوچک خرد کنید
سیر خرد شده
فلفل سبز متوسط: 2 عدد خرد شده
هویج متوسط: 2 عدد
گوجه فرنگی متوسط: 4 نصف
روغن را داغ کنید و پیاز و سیر را کمی تفت دهید تا طلایی شود. تمام سبزیجات و حبوبات را در تابه بریزید و به مدت 10 دقیقه روی حرارت ملایم قرار دهید. گوجه فرنگی، نمک و ادویه دلخواه را اضافه کنید و به مدت 10 دقیقه روی حرارت ملایم بگذارید. پس از آماده شدن غذا، آن را با برنج در بشقاب بریزید و سرو کنید.
6. دستور تهیه پای عدس و پنیر (برای 4 نفر)
عناصر:
عدس آب پز: 200 گرم
نخود پخته شده: 100 گرم
روغن تصفیه شده: 2 قاشق غذاخوری
پیاز متوسط: 2 عدد خرد شده
هویج متوسط: 2 عدد رنده شده
فلفل ریز: فلفل خرد شده
سیر خرد شده
زنجبیل، آسیاب شده: یک تکه کوچک
گوجه فرنگی متوسط: 4 عدد
نمک و سایر ادویه ها: اختیاری
پوشش:
پیاز باقی مانده از مرحله قبل: یک قاشق غذاخوری
سیب زمینی آب پز و له شده 250 گرم
پنیر (پیتزا یا پنیر دلمه): 50 گرم رنده شده
شیر: 4 قاشق غذاخوری
جوز هندی: یک چهارم قاشق چایخوری رنده شده
روغن را در ماهیتابه داغ کرده و پیاز و سیر و زنجبیل را به مدت 5 دقیقه در آن تفت دهید (یک قاشق غذاخوری از این مخلوط را ببندید.) بقیه سبزیجات و ادویه ها را به تابه اضافه کنید و هم بزنید و حرارت را کم کنید و 10 دقیقه به پخت ادامه دهید. دقایق.
عدس و نخود پخته شده را به تابه اضافه کنید و با دقت له کنید. سبزیجات را اضافه کنید و هم بزنید و مخلوط را در یک کاسه بزرگ بریزید و با حلقه های گوجه فرنگی تزئین کنید.
برای تهیه روکش، پیاز را سرخ کنید، 3 قاشق غذاخوری شیر تازه (بگذارید یک قاشق غذاخوری دیگر شیر روی پوشش بمالد)، پنیر و ادویه ها را به پوره سیب زمینی اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. مخلوط به دست آمده را روی گوجه فرنگی ها بمالید و شیر باقی مانده را با قلم مو بمالید. سپس آن را در فر از قبل گرم شده با دمای 200 درجه سانتیگراد قرار دهید و بعد از 30 دقیقه آن را بردارید.